Delivery & returns

AMAYA Amsterdam rekent voor orders onder €150 in Nederland €6,95 verzendkosten. Orders boven de €150 worden er geen verzendkosten gerekend. Voor België en Duitsland rekent AMAYA €8,95 voor orders onder de €150. Orders boven de €150 worden er geen verzendkosten gerekend. Voor alle andere Europese landen rekent AMAYA Amsterdam altijd verzendkosten.

LET OP: Tijdens de sale periode kunnen de levertijden afwijken van de standaard levertijden.  

AMAYA Amsterdam maakt voor de verzendingen gebruik van TNT-post. Voor meer informatie over TNT-post verwijzen wij u naar de website van TNT-post. 

Indien u uw order wilt annuleren kan dit alleen als de order nog niet is verzonden. U kunt dan contact met ons opnemen via de mail [email protected] of u kunt ons hierover bellen +31 6 53 25 38 84. Als wij de annulering hebben bevestigd, is de annulering definitief.

RETOURNEREN

Bent u niet tevreden met uw aankoop, is dit uiteraard geen probleem. U heeft het recht bij ons om het artikel binnen 14 dagen te retourneren. 

De retourkosten zijn voor de klant. Wij adviseren u als u meerdere artikelen wilt retourneren om dit in één retourzending te doen.

Stappenplan voor het retourneren:
1. Vul het bijgevoegde retourformulier volledig in.
2. Stop de artikelen die u wilt retourneren in een verpakking. 
3. Plak het adreslabel op de verpakking.
4. Retourkosten zijn voor de verzender.
5. Na ontvangst van uw pakket wordt het pakket gecontroleerd en zullen wij het bedrag terugstorten. 

RETOUR ADRES:
AMAYA Amsterdam
T.a.v. webshop AMAYA
Amsterdamsestraatweg 43B 
1411 AX Naarden
The Netherlands

RUILEN 

Indien u bij AMAYA Amsterdam een artikel wilt ruilen kan dit binnen 14 dagen. U kunt alleen een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat. Wij zullen het nieuwe artikel dat u wilt ontvangen reserveren.

Wanneer u wilt ruilen vragen wij u het retourformulier volledig in te vullen.